Bezorg en retour informatie

Verzending
Nadat we de betaling van je bestelling ontvangen hebben, verzenden wij het pakketje zo snel mogelijk. Wanneer het pakket verzonden is, ontvang je per e-mail een code waarmee je het kan volgen. Voor levering maken we gebruik van GLS (voor pakketten) en PostNL (voor brievenbuspost).

Wanneer kan ik mij bestelling verwachten?
Na ontvangst van je betaling ontvang je binnen 1 tot 3 werkdagen je pakketje. GLS levert niet op zaterdag en zondag.

Wanneer ontvang ik mijn pakket als ik in het weekend bestel?
Bestellingen die geplaatst worden tussen vrijdagmiddag 12:00 en maandagavond, nemen wij de eerstvolgende dinsdag in behandeling. Daarna duurt het 1 tot 3 werkdagen voordat je het in huis hebt.

Kan ik mijn bestelde producten ook ophalen?
Ja, dat kan. Onze fysieke winkel zit gevestigd op de Maanderweg 12d in Ede. Tijdens het bestelproces kun je de optie aanvinken om je producten zelf op te halen in de winkel. Zodra je bestelling klaar ligt, krijg je van ons een bericht en kun je het tijdens openingstijden afhalen;

Dinsdag t/m Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 / 18:30 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Hoeveel verzendkosten betaal ik?
Bestellingen met een waarde hoger dan €39 verzenden wij gratis. Bij bestelling tot €50 betaal je €6,95 verzendkosten (incl. btw). Verzending naar België is ook mogelijk.

Langere levertijd dan verwacht
Het kan helaas voorkomen dat een artikel onverhoopt niet meer voorradig is, of dat het vanwege verschillende omstandigheden een langere levertijd nodig heeft. Als dit het geval is, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je op de hoogte te stellen. Daarom is het belangrijk om je contactgegevens juist in te vullen bij je bestelling.

Bestelling annuleren
Vóór verzending kun je je bestelling gratis annuleren door contact met ons op te nemen. Wil je de bestelling annuleren na verzending, dan kun je bij bezorging het pakket weigeren. Als we de retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvang je het aankoopbedrag terug. Eventuele verzendkosten worden hierop in mindering gebracht.

Bestelling retourneren
Na ontvangst van je bestelling, heb je 14 dagen retourrecht zonder opgaaf van redenen. Retourneren kan echter alleen als het product ongebruikt is en de verpakking onbeschadigd is. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Het adres voor de retourzending vind je hieronder. Voor een snelle afhandeling is het handig een bestelnummer of referentie in het pakketje te stoppen zodat we weten van wie deze afkomstig is. Je aankoopbedrag ontvang je terug op dezelfde wijze als betaling. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden.

Je retourzending kun je sturen naar:

FeestGarant
Maanderweg 12d
6711 ND Ede, Nederland

Retourneren kan ook door langs te komen in de winkel.

Wil je een artikel annuleren, ruilen of retourneren, stuur dan een e-mail naar info@feestgarant.nl om ons op de hoogte te stellen. Vermeld hierbij je naam en het factuurnummer. Indien er sprake is van terugbetaling, ontvangen we ook graag je bankrekeningnummer.

Contactgegevens
Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

FeestGarant
Maanderweg 12d
6711 ND Ede, Nederland
0318 611750 / info@feestgarant.nl 

Openingstijden:
Dinsdag t/m Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 / 18:30 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur