Deel dit nieuwtje!
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Hier lees je de laatste ontwikkelingen omtrent corona en de regels die betrekking hebben voor een bezoek aan onze winkel.

14 januari 2022:
De winkel is gelukkig weer geopend en je kunt spontaan bij ons komen winkelen! Wel geldt er een maximum van 1 persoon per 5 vierkante meter. Dat betekend dat er 50 personen tegelijkertijd in de winkel aanwezig mogen zijn. Het dragen van een mondkapje is gewenst, maar zal niet op gehandhaafd worden door ons. Bij drukte kunnen we vragen om even buiten te wachten tot er genoeg ruimte is voor iedereen.

18 december 2021:
Het is toegestaan om je bestelling vooraf te plaatsen en af te halen bij ons in de winkel. Dit is de zogenaamde ‘click en collect’ optie. Het vooraf bestellen kan via onze website, via de mail of via de telefoon (+31 318611750). Wij zijn bereikbaar en geopend voor afhalen van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast hebben we meerdere bezorgopties die we hieronder samenvatten.

  • Click en collect: Tussen 10:00 en 17:00 uur kun je je bestelling afhalen in onze winkel. Plaats hiervoor je bestelling online, geef deze door via de mail of telefoon. Je ontvangt van ons bericht wanneer de bestelling klaar staat en wanneer je deze kunt ophalen (vaak al dezelfde dag).
  • Bezorgen: Na 17:00 uur gaan we zelf bestellingen bezorgen binnen gemeente Ede. Bestel je voor 17:00 uur dan wordt deze dezelfde dag/avond bezorgt. Bestellingen geplaatst na 17:00 uur worden de volgende werkdag verwerkt.
  • Versturen: Alle bestellingen buiten gemeente Ede versturen we via PostNL. Je krijgt na verwerking van je bestelling een track en trace waarmee je de bestelling volgen kunt.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten!