Feestwinkel in Ede

Ben je op zoek naar speciale, grappige en originele feestartikelen, voor ieder denkbaar feestje of gewoon eens voor de lol? Dan ben je bij FeestGarant aan het juiste adres. Wij verkopen te gekke feestartikelen, waarbij je kunt denken aan ballonnen, feestversiering, fopartikelen, en diverse artikelen voor themafeestjes. Maar je feestje is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende feestkleding! Daarom bieden wij die ook aan: te koop of te huur! 

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen (of verhuren) het. Erg praktisch voor je: alles is te vinden op één adres in Ede of online in één webshop! Alles wat je nodig hebt voor je themafeest kun je hier bekijken. Voor iedere jaarlijks terugkerend feest bijvoorbeeld hebben wij verschillende leuke producten. Denk hierbij onder andere aan het OktoberfestHalloweenSinterklaaskerst, carnaval en Koningsdag. Wij hebben hiervoor te gekke kleding, accessoires en andere toepasselijke artikelen.

Breed assortiment
Neem eens de tijd om kennis te maken met alle feestartikelen die wij hier aanbieden. Wanneer je bij ons de juiste producten bestelt, kun je zeker zijn van een goed en geslaagd feest. Wij weten precies wat er zoal komt kijken bij de belangrijkste soorten feesten. Vandaar ons brede assortiment!


Ook voor kinderfeestjes
Ook voor kinderfeestjes zul je bij ons slagen. Ballonnen (met of zonder helium), verschillende soorten slingers (op kleur, of bijvoorbeeld slingers van crêpepapier), vlaggenlijnen (eventueel met leeftijd), feestverlichting, lampionnen, vrolijke kaarsjes voor op de verjaardagstaart, schmink, uitdeelzakjes en leuke feestkleding – wat wil je nog meer? Als je rondkijkt in onze winkel of webshop krijg je zeker genoeg inspiratie voor een geweldig feestje voor jong en oud! 

Advies over alle mogelijkheden op feestgebied
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en maximaal genieten van de producten die wij leveren. Het gaat ons er niet alleen om dat onze feestartikelen in je winkelmandje belanden, wij geven je ook heel graag advies over alles wat er mogelijk is op feestgebied. Met onze jarenlange ervaring, vele partners en de juiste contacten kunnen wij al je vragen beantwoorden en tegemoetkomen aan de 'gekste' wensen!

Online webshop en winkel in Ede
Geen zin om ons hele assortiment online te bekijken? Kom dan vooral ook eens langs bij onze feestwinkel in Ede. Met onze 250 m2 winkeloppervlak zijn we ondertussen uitgegroeid tot de grootste en compleetste feestwinkel van de regio.

Altijd geslaagd!
Door ons ruime aanbod feestartikelen komen onze klanten uit plaatsen als Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld en Arnhem. Maar ook mensen uit de wijdere regio weten ons inmiddels prima te vinden en komen vaak graag bij ons terug als er weer eens iets te vieren is. Bij ons slagen ze namelijk altijd – en hun feestjes dus ook!

Decoraties bij speciale gelegenheden
FeestGarant houdt zich ook bezig met de decoraties bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften, openingen, jubilea en verjaardagen. Wij hebben al de mooiste ballondecoraties en ballonnenbogen mogen plaatsen bij winkels en bedrijven in bijvoorbeeld Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld en Arnhem. Ook verzorgen wij heliumballonnen voor je bruiloft of andere feestelijkheden. 

Welkom!
Kom eens langs en laat je verrassen in de enige echte feestwinkel van Ede en omstreken: FeestGarant! Maar heb je eerst nog vragen of tips? Neem dan gerust even contact​ met ons op!