• Helium Tank met 50 Ballonnen

Helium Tank met 50 Ballonnen

Ballonnen vullen met helium zodat ze mooi blijven zweven? Dat kan met onze heliumtankjes voor thuisgebruik. Met dit helium tankje vul je ongeveer 50 latex ballonnen van 25 cm doorsnede met helium. Na gebruik, en als het tankje leeg is kun je deze weggooien. De helium tank wordt geleverd inclusief handleiding, 50 latex ballonnen en 50 meter lint. Bij de opties kun je aangeven welke kleur of kleuren lint en ballonnen je wenst. Meerdere kleuren en combinaties zijn mogelijk.

Heliumballonnen hebben als voordeel boven gewone ballonnen dat ze makkelijker opstijgen en zweven. Dit komt doordat heliumgas lichter is dan gewone lucht. Het gas ‘drijft’ dus op de lucht. Latex ballonnen die met helium worden gevuld, blijven ongeveer 12 uur zweven. Het heliumgas ontsnapt er langzaam uit. Met helium gevulde folieballonnen blijven nog langer goed, tot wel 14 dagen. Heliumgas is veilig in gebruik en niet brandbaar. 

[TIP] Vul de ballonnen zo kort mogelijk van te voren met helium en altijd op de dag wanneer je ze nodig hebt. Dit i.v.m. de stijgkracht van gemiddeld 12 uur.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Helium Tank met 50 Ballonnen

  • Model: WB71.802
  • Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  • € 39,99
  • Excl. BTW: € 33,05

Beschikbare opties: