15.000+ feestartikelen op voorraad
fysieke feestwinkel in Ede
de grootste in de regio

Schmink

Online schmink bestellen? FeestGarant is expert op het gebied van schmink en wij hebben dan ook een zeer groot assortiment in onze winkel en webshop. Ben je op zoek naar vrolijke schmink voor een kinderfeestje of schmink voor bijvoorbeeld Halloween, Carnaval of cosplay? Wij adviseren je graag.

Grimas schmink bestellen? Wij verkopen onder andere schmink en cosmetica van Grimas en Superstar. Deze schmink is huidvriendelijk en verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren en tinten. Maar ook nepwonden, kleurlenzen, verschillende soorten make-up, latexapplicaties van en glitters vind je bij ons.

Om meteen aan de slag te kunnen gaan, vind je bij ons ook diverse schminkbenodigdheden. Boekjes met schminkvoorbeelden en instructies voor het maken van levensechte wonden, griezelige effecten en vrolijke gezichten. Daarvoor heb je natuurlijk sponsjes, schminkkwasten en sponspenselen nodig. Voor wie een handje geholpen moet worden, kun je bij ons ook schminksjablonen bestellen. Handig voor een kinderfeestjes!


Verfijnd zoeken