• Wolcrepe Lichtblond

Grimas Wolcrepe 10 cm. Kleur Lichtblond 02

Grimas Wolcrêpe is een gevlochten streng van stukjes schapenwol waarmee u baarden, snorren, wenkbrauwen en bakkebaarden voor eenmalig gebruik kunt maken. Wolcrêpe wordt ook gebruikt om randen van een baardstel weg te werken en om een stoppelbaard te creëren. Wij raden u aan om bij het wegwerken van baardstel randen Wolcrêpe stukken van minimaal 50 cm te gebruiken.

Kleur
Wolcrêpe is verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleuren kunnen onderling worden vermengd en eventueel worden bijgekleurd met Grimas Eyeshadow/Rouge. Voor het wegwerken van randen van een sinterklaas of kerstman baardstel adviseren wij:
kleur nr. 2 (lichtblond) bij een buffelharen of crèmekleurig baardstel en kleur nr. 1 (wit) bij een wit (synthetisch) baardstel.

Benodigdheden
Om de gewenste Wolcrêpe effecten te kunnen maken, heeft u het volgende nodig: schaar, Grimas Mastix Extra of Wateroplosbare Mastix, Mastix Remover, stijltang (krultang of strijkbout kan ook), puntkam en haarlak met een sterke fixatie.
Hoe u verder te werk gaat, leest u bij de ‘basistechnieken Grimas Wolcrêpe.

Hechting/houdbaarheid
Voor een extra hechting de huid eerst reinigen met Grimas Cleansing Lotion.
Voor een kortere periode van houdbaarheid kunt u de Wolcrêpe opplakken met Wateroplosbare Mastix.
Voor langere hechting of serieus theaterwerk plakt u de Wolcrêpe met Mastix Extra. Bij twijfel adviseren wij u altijd Mastix Extra te gebruiken.

Wolcrepe verwijderen
Heeft u gewerkt met Grimas Wateroplosbare Mastix, dan kunt u de Wolcrêpe verwijderen met behulp van lauwwarm water en eventueel wat zeep.
Wolcrêpe welke vastgezet is met Mastix Extra verwijdert u met Mastix Remover. Om de huid zo min mogelijk te belasten, kunt u deze eerst inmasseren met Grimas Cleansing Cream. U kunt nu alvast wat van de haren lostrekken en verwijderen met een tissue. De rest van de haren en de lijm verwijdert u met een wattenschijfje met Mastix Remover. Dep dit voorzichtig op de huid. U kunt de huid reinigen met water en zeep (shampoo mag ook). Nareinigen met Cleansing Lotion.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Wolcrepe Lichtblond

  • Model: GR0002
  • Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  • € 1,50
  • Excl. BTW: € 1,24

Tags: wolcrepe lichtblond, wolcrepe, feestwinkel, feestartikelen