15.000+ feestartikelen op voorraad
fysieke feestwinkel in Ede
de grootste in de regio

Abraham of Sarah pop huren

Een verjaardag vieren is natuurlijk altijd gezellig, maar een vijftigste verjaardag is nog eens éxtra feest! Vooral als er voor de jarige zo'n te gekke grote opblaas Sarah of Abraham wordt geregeld!

Niet creatief genoeg, of niet genoeg tijd om zelf een Abraham of Sarah pop in elkaar te zetten? Geen nood! Bij onze feestwinkel in Ede kun je namelijk een opblaasbare Abraham pop huren van 3,5 meter hoog. Dat valt lekker op! Eerst even reserveren, en daarna is de pop gemakkelijk zelf af te halen en te vervoeren naar je feestlocatie. Bij de Abraham pop zitten touwen en haringen om de pop stevig vast te zetten. De blower die erbij hoort werkt op stroom. Dankzij de duidelijke handleiding die je erbij krijgt is het opzetten simpel en kost dit maar heel weinig werk.

Ook voor andere leeftijden dan 50 jaar
Standaard wordt de Abraham pop geleverd met een banner met de tekst '50 jaar', maar je kunt ook kiezen voor een andere banner voor verschillende andere leeftijden. Naast '50 jaar' zijn er namelijk ook banners voor 40, 60, 65 en 70 jaar beschikbaar. Zo kun je de pop dus niet alleen voor de 'echte' Abraham gebruiken maar ook voor andere belangrijke verjaardagen!

Sarah pop huren in Ede​
De Sarah pop is nagenoeg hetzelfde als de Abraham pop, maar zij ziet er uiteraard uit als een omaatje en niet als een opaatje... Onze Sarah is een halve meter kleiner dan de Abraham, maar is alsnog 3 meter hoog. Ook deze pop is na reservering gemakkelijk zelf af te halen en te vervoeren naar de gewenste locatie. En ook bij de Sarah pop horen touwen en haringen, een blower op stroom, een duidelijke handleiding en een banner met de gewenste leeftijd: '50 jaar', of een banner voor 40, 60, 65 of 70 jaar.

Kleine moeite, weinig geld, groot plezier!
Zo'n metershoge pop zal gegarandeerd een verrassing zijn voor de jarige! Kleine moeite, groot plezier! En voor het geld hoef je het niet te laten: je huurt de Abraham of Sarah pop voor € 35 en brengt hem dan drie dagen later terug naar onze winkel aan de Maanderweg 12A in Ede. De borg bedraagt € 100. De borg graag contant meenemen bij het afhalen van de Abraham of Sarah pop zodat we de borg ook weer contant aan je kunnen teruggeven.

RESERVEER NU!