Cadeauballon

Wat geef je iemand die alles al heeft? Vraag dit aan het feestvarken (de jarige, de jubilaris, de bruid en bruidegom, de kersverse ouders, de geslaagde...) en de kans is groot dat het antwoord is: "Eh, ik ben eigenlijk aan het sparen voor..." of "Ik heb op dit moment niks te wensen, maar een cadeaubon komt altijd wel een keer van pas". Oké, best begrijpelijk, maar de meeste mensen vinden zo'n envelopje wel erg saai om te geven. Hoe kun je met zo'n gift nou toch goed voor de dag komen? Nou, ga eens langs bij FeestGarant in Ede, want wij toveren uw envelop – of ander presentje – om tot een feestje op zich: de cadeauballon!

Wil je een goede entree maken en de show stelen met je cadeau? Laat het dan eens verpakken in een opgeblazen ballon! Alles wat een breedte heeft van maximaal 13 cm – of kan worden opgevouwen of omgebogen tot deze breedte – kunnen wij bij FeestGarant in een ballon stoppen. Tot 13 cm breed kan ieder voorwerp door de opening van de ballon heen worden gehaald dankzij onze speciale machine hiervoor.

Confetti en serpentine
Om bij het cadeau te kunnen komen zal de ontvanger de ballon moeten doorprikken. Daarom is het natuurlijk leuk om er nog wat extraatjes aan toe te voegen, bijvoorbeeld confetti, serpentine of zelfs een aantal kleine ballonnetjes in iedere gewenste kleur. Voor knallende feestvreugde!

Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig. Je levert bij ons uw cadeautje aan – een envelop met geld of een bon, of iets anders – en dan heb je de keuze uit een groot aantal ballonnen in verschillende kleuren en met verschillende opdrukken, bijvoorbeeld voor een verjaardag, bruiloft of geboorte. Om nog eens feestelijk te benadrukken wat er gevierd wordt. Vervolgens kies je of je nog meer in de ballon wilt voor de nodige special effects bij het 'uitpakken' van het cadeau, en dan gaan wij voor je aan de slag. Afhankelijk van de drukte in de winkel kunnen wij de ballon met inhoud meteen voor je klaarmaken of vragen wij je om hem iets later op te komen halen.

Knuffelbeer
Ooit een knuffelbeer in een ballon zien zitten? Dat kan nu dus! Zelfs een knuffel van 30 x 50 cm past erin! Die duwen we plat tot een breedte van 13 cm, hup, de ballon in, en dan vouwt de beer zich binnen in de ballon weer uit. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor babykleertjes of iets anders van textiel. Scherpe hoekjes zijn natuurlijk niet handig, maar behalve dit en het formaat van het cadeau zijn de mogelijkheden eindeloos. Zelfs een flesje wijn past moeiteloos in een cadeauballon! Je kunt het zo gek niet bedenken...

Vrolijk en origineel verpakt
Een cadeauballon dus – dat is nog eens een vrolijke verpakking! Met een inhoud naar wens, ballon naar wens, en extra toevoegingen naar wens, dus altijd origineel. De ontvanger en de andere gasten zullen verrast zijn! Maar pas op: niet geschikt voor mensen die het liefst zo onopvallend mogelijk op een feestje verschijnen... Want met een cadeauballon trek je zéker de aandacht!