15.000+ feestartikelen op voorraad
fysieke feestwinkel in Ede
de grootste in de regio

Gender reveal ballon

Zwanger? Met een ‘gender reveal’-ballon onthul je op originele én spectaculaire manier het geslacht van je kleintje. Wij vullen een grote ballon met roze en/of blauwe confetti en ballonnetjes. Jij prikt dan, in het bijzijn van vrienden en familie, de ballon stuk en tadaaa!

Met een gender reveal ballon maak je op een feestelijke manier het geslacht van je baby bekend. De ballon wordt gevuld met blauwe of roze ballonnen, blauwe of roze confetti en helium. Opgeblazen heeft de ballon een doorsnede van 90 cm.

Wil je het geslacht zelf ook nog niet weten? Laat dan het geslacht door de verloskundige opschrijven in een gesloten envelop en geef deze af bij ons in de winkel. Wij vullen de ballon met de juiste kleur ballonnen en confetti en stoppen het originele briefje/echo ook in de ballon.

De gender reveal ballon maken wij op afspraak. Gelieve dit een aantal uren van te voren doorgeven. Dit kan telefonisch, via de mail of door langs te komen in de winkel. Je kunt hem vervolgens op een door ons doorgegeven tijdstip afhalen. In verband met de stijgkracht is het raadzaam de ballon dezelfde dag nog kapot te prikken. Kosten gender reveal-ballon €25.