Helium service in de winkel

Heliumballonnen zijn op feestjes bijna altijd leuker dan standaardballonnen. Ze houden zichzelf namelijk in de lucht, wat er ontzettend feestelijk uitziet! Heliumballonnen geven feestjes zoals bruiloften, evenementen, verjaardagen en themafeestjes extra sfeer en maken het feestje gegarandeerd compleet!

Heliumballonnen ophalen in de winkel
In onze feestwinkel in Ede hebben we heel veel soorten heliumballonnen. Ongeveer 40 verschillende kleuren latexballonnen en ongeveer 200 verschillende soorten folieballonnen. Deze kunnen we direct voor je vullen en kun je gelijk meenemen. Dit kan kan al vanaf 1 stuks!

Houdbaarheid en stijgkracht
Wil je heliumballonnen gelijk meenemen houd dan het volgende goed in de gaten;  De 'standaard' latex ballonnen blijven ongeveer 12 uur goed en zul je op de dag van de gelegenheid moeten ophalen. Folieballonnen kun je wel een dag eerder ophalen want deze blijven tot wel 14 dagen goed.

Gepersonaliseerde ballonnen
Nieuw in onze winkel is het personaliseren van ballonnen. Jij levert een naam, tekst, datum of logo aan en wij plaatsen deze op een ballon. Op deze manier kun je op een originele manier iemand verassen met een mooie ballon. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!  

Zelf vullen
Het zelf vullen van heliumballonnen is ook een mogelijkheid die we aanbieden. Koop bij ons een handig heliumtankje en je kunt op de feestlocatie zelf je ballonnen vullen met helium.

Eigen ballonnen laten vullen
Heb je ergens anders mooie ballonnen gekocht en wil je deze graag laten vullen met helium? Dit doen wij graag voor je! Neem de ballonnen mee naar de winkel en wij beoordelen deze eerst op kwaliteit en geschiktheid. Aan de hand van het formaat en materiaal kunnen we de prijs bepalen. Deze ligt meestal tussen de €1,30 en €6,00 per ballon. Houd in dit geval ook de houdbaarheid en stijgkracht in de gaten als je de ballonnen gelijk wilt meenemen. Het laten vullen van eigen meegenomen ballonnen is wel op eigen risico. Gaan ze kapot tijdens het vullen of naderhand, dan kunnen wij daar niet aansprakelijk voor gesteld worden.