15.000+ feestartikelen op voorraad
fysieke feestwinkel in Ede
de grootste in de regio

Kledingverhuur Paasfeest

Pasen is onlosmakelijk verbonden met de lente: kuikentjes, eieren en natuurlijk de paashaas. De vriendelijk haas die ons voorziet van heerlijke paaseieren, is altijd een graag geziene gast. Bij FeestGarant kun je daarom paashaaskostuums huren. Hoe werkt dat?

Kosten paashaaskostuum huren
Het huren van een paashaaskostuum kost €25 per dag, exclusief €50 borg. Deze borg krijg je uiteraard weer terug wanneer je het kostuum inlevert. Het huurbedrag reken je af in de winkel (pin of contant). De borg ontvangen we graag contant.In principe huur je het kostuum voor één dag. De dag vóór gebruik kun je hem op komen halen in de winkel en de dag erna kom je hem weer inleveren, tenzij er een weekend tussen zit.

We raden je aan op tijd te reserveren
Rond Pasen is er altijd een enorme vraag naar paashaaskostuums. Wil je verzekerd zijn van een kostuum op het gewenste moment, kun je het beste op tijd reserveren. Dit kan door contact met ons op te nemen via e-mail of per telefoon.

Hygiëne
Uiteraard worden kostuums na ieder gebruik grondig door ons gereinigd, zodat elke klant een schoon en hygiënisch kostuum mee kan krijgen. Zelf schoonmaken vóór inleveren is dus niet nodig. Wanneer er ernstige vlekken op het kostuum zitten of het beschadigd is, wordt dit verrekend met de betaalde borg.

RESERVEER NU!