Kledingverhuur

FeestGarant heeft een ruim assortiment kleding voor de verhuur. Voor al je themafeestjes kun je bij ons kleding huren!

Veel feestjes beginnen bij ons. Zo kun je bij FeestGarant bijvoorbeeld kleding kopen, maar ook huren. Denk hierbij aan feestjes zoals Halloween, Oktoberfest, Sinterklaas, Carnaval, Kerst, Pasen, 60's, 70′s en discofeestjes. Een groot voordeel van kleding huren is dat je vrijwel ieder feest anders gekleed gaat, en dat tegen een lage prijs. De kleding voor de verhuur is veelal beschikbaar in de maten XS t/m XXL voor zowel dames als heren.

Kleding kopen ook mogelijk
Het kan natuurlijk zijn dat je de kleding liever koopt dan huurt. Ook dat kan bij ons. Bijna al onze kleding in de verhuur is te koop. Heb je bijvoorbeeld een kledingstuk gezien met een huurprijs van € 10,00 dan is deze te koop voor € 30,00 (3x het huurbedrag). En als een kledingstuk al meerdere malen verhuurd is geweest, kan er nog eens 20% van de verkoopprijs afgaan. Koopje dus! Naast onze kledingverhuur hebben wij ook een ruim assortiment nieuwe feestkleding bestemd voor de verkoop tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Breed en steeds nieuw assortiment
Ons assortiment feestkleding in de verhuur en verkoop groeit, je kunt vrijwel voor ieder thema bij ons terecht. En mocht je toch een keer niet slagen; wij zijn constant op zoek naar nieuwe en passende feestkleding om ons aanbod te verruimen!

Hoe werkt kleding huren?
Je kunt de kleding komen bekijken, passen en reserveren in onze feestwinkel in Ede. Na betaling van de huur hangen wij de kleding apart en kun je deze vanaf de afgesproken datum afhalen. Direct meenemen van de kleding kan ook, mits in dezelfde week als het feestje. En als je geen tijd hebt om de deur uit te gaan kun je ook alles gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen! Wat je voorkeur ook heeft, we hopen je graag een keer als klant te begroeten in onze feestwinkel!

BEKIJK ASSORTIMENT!